Dunja Ilić iskreno: Kokain me je zbunio, a travu ne računam u drogu

Izvor: Svet, 17.Dec.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić iskreno: Kokain me je zbunio, a travu ne računam u drogu

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić se nedavno razvela i otputovala u Rusiju, gde ima nameru da ostane na duže. Dunja je imala problema sa alkholom pre odlaska u Moskvu a kako kaže nisu joj bile strane ni droge.
Probala sam jednom ili dvaput, ali nisam uzimala ili bila zavisna. Uzimala sam kokain i ekstazi. Nije mi se dopalo što je svima čudno, posebno za kokain. Nije me privukao valjda zato što sam po prirodi hiperaktivna pa me je samo zbunio. Travu ne računam u drogu.”
Izvor: Puls
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUNJA ILIĆ: Probala sam kokain i ekstazi! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 11:33

- Nisam postala zavisna. Kokain me nije privukao zato što sam po prirodi hiperaktivna, pa me je samo zbunio - poručuje pevačica koja je nedavno otišla u Rusiju..Seksi pevačica Dunja Ilić priznala je da je koristila drogu, ali da nije postala zavisnik, i dodala da u Rusiju nije otputovala zbog lečenja,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.