Danas mu je rođendan: Lukas dobio tortu u Parizu, a na Zvezdama Granda napravio haos!

Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas mu je rođendan: Lukas dobio tortu u Parizu, a na Zvezdama Granda napravio haos!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: SCANDAL!

Aca Lukas je subotu nastupio u diskoteci ‘Back up’ u Parizu gde je zajedno sa svojim ‘Folk House’ bendom publiku zabavljao oko dva i po sata. Hitovima poput ‘Lična karta’, ‘Dijabolik’, ‘Gotovo’, ‘Dođi gore’,… pevač je „zapalio masu“, a koliko su svi bili raspoloženi i zadovoljni otišli s njegovog koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << potvrđuju i komentari na društvenim mrežama.

Kako SCANDAL! saznaje osoblje kluba je za popularnog pevača spremilo i iznenađenje pa su mu tako u toku noći na bini uručili tortu na kojoj je stajao kipić nalik Lukasu. Iako Aca rođendan slavi tek danas, vlasnik diskoteke je odlučio da ga obraduju ranije.

Oduševljen tamošnjom publikom, Aca se nada da će uskoro ponovo zapevati u francuskoj prestolnici, a kako kaže, ovaj nastup sigurno će pamtiti do kraja života.

A samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je u prodaji od jutros otkrivamo kakav je haos Aca Lukas napravio u četvrtak na snimanju emisije Zvezde Granda! On se drao i bacao slušalice po studiju i mikrofon i psovao! Zašto se desila frka pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL!-a! U najtiražnijem i najprodavanijem tabloidu u regionu očekuje vas i šokantna porodična drama: Dušan počupao Tanju Savić intervenisala i policija. A još detalja i ekskluzivnih informacija pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELO SLAVLJE: Aca Lukas slavi rođendan!

Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2014

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content..Foto: SCANDAL!..Aca Lukas danas slavi rođendan! Kako SCANDAL! saznaje slavlje je počelo već u Dizeldorfu rano jutros. Acu su probudile Sonja i ćerka Viktorija i poklonile mu tortu! Oni su u Nemačkj kod Sonjinih i večeras se vraćaju u Beograd! A...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.