Ćerka Kim Kardašijan nosi odeću otpornu na metke

Izvor: Kurir, 18.Feb.2015, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Kim Kardašijan nosi odeću otpornu na metke

Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest izuzetno vode računa o zaštiti svoje jednoipogodišnje ćerke Nort, pa su otišli toliko daleko da su joj obukli prsluk koji je otporan na metke.

Ovaj deo garderobe malena devojčica nosila je na Nedelji mode u Njujorku, gde je njen tata, inače poznati reper, predstavio kolekciju koju je uradio za jednog proizvođača sportske opreme. Nort je zasenila i svoje roditelje, a bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najslikanija persona na reviji. Upravo zbog toga Kim Kardašijan smatra da njenoj ćerki treba veća zaštita, pa je, pored brojnog obezbeđenja koje je čuva, devojčici navukla i specijalni prsluk. Tu fotku podelila se na Instagramu, posle čega su usledili brojni komentari.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Da li je preterala? Kim ćerki oblači odeću koja je štiti od metaka

Izvor: Blic, 18.Feb.2015

Na "Nedelji mode" u Njujorku, Kanje Vest je predstavio svoju kolekciju, a glavna zvezde i ove revije je ponovo bila njegova ćerka Nort...Na prethodnim revijama je često plakala iz prvog reda i time ometala ostale goste...Čini se da je Nort veća zvezda nego što su svi mislili, a njena majka Kim Kardašijan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.