Brišu se domaći filmovi sa Jutjuba, sada gledanje uz plaćanje

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brišu se domaći filmovi sa Jutjuba, sada gledanje uz plaćanje

Jutjub i slični kanali čini se da više neće boiti eldorado za gledanje filmova, bilo domaćih bilo stranih.

U privrednoj komori Srbije Udruženje za kreativnu industriju i Grupacija za kinematografiju predstavili su u četvrtak Netfilm.tv, prvu legalnu platformu za prikazivanje domaćih filmova i video stvaralaštva putem interneta.

Kako je izjavio Dragan Bjelogrlić, predsednik Grupacije, Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je prva zemlja u regionu, i možda jedna od retkih u istočnoj Evropi, koja ima priliku da postavi on lajn distribuciju filmova i njihovu potpunu zaštitu od piraterije.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Brišu se domaći filmovi sa Jutjuba, sada gledanje uz plaćanje
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Brišu se domaći filmovi sa Jutjuba, sada gledanje uz plaćanje

Izvor: Svet, 17.Jun.2016

Jutjub i slični kanali čini se da više neće boiti eldorado za gledanje filmova, bilo domaćih bilo stranih. . U privrednoj komori Srbije Udruženje za kreativnu industriju i Grupacija za kinematografiju predstavili su u četvrtak Netfilm.tv, prvu legalnu platformu za prikazivanje domaćih filmova...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.