Vučić: Er Srbija ponos svih građana

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Er Srbija ponos svih građana

Aleksandar Vučić večeras je na obeležavanju prve godine rada nacionalnog prevoznika Er Srbija čestitao zaposlenima u toj firmi godišnjicu i naveo da ta kompanija danas predstavlja ponos svih građana Srbije.

Premijer Srbije čestitao je svim zaposlenim u svoje i u ime Vlade Srbije na velikoj stavri koju su za zemlju napravili.

"Predstvaljate Srbiju na najbolji način i za samo godinu dana od nečega što je bilo pred bankrotom napravili ste firmu za ponos", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Vučić.

Kako je naveo, ne jedanput državnici i veliki gosti koji su dolazili u našu zemlju i doleteli upravo Er Srbijom pohvalili su, kako su rekli, neverovatan napredak te kompanije.

On je rekao i da se napredak Er Srbije vidi i u tome što je beogradski aerodrom danas skuplji dva do tri puta nego što je bio pre samo godinu dana i da se svetske kompanije otimaju da dobiju koncesiju za njega.

Vučić je naveo da smo po rastu vrednosti aerodroma prvi u Evropi.

On je poručio zaposlenima da će im vlada pomoći, ali isto tako se i našalio, rekavši da će gledati i da porez uzme na vreme.

"Vama želim veće plate, a državi veće poreze", kazao je Vučić i dodao da ukoliko u narednoj godini bude povećanja plata zaposlenima u kompaniji to treba da bude iz finansijskog dela koji pripada strateškom partneru.

Kako je istakao, oni će uvek predstavljati ono što svi želimo da napravimo - normalnu, pobedničku i uspešnu Srbiju koja će uvek pobediti one koji žele da je vrate natrag.

Kako je rekao, moraće sada i onaj uspeh koji su postigli u 2014. u odnosu na 2013. da ponove sledeće godine, ali isto tako i poručio rukovodstvu da će morati da poveća plate zaposlenima što su oni pozdravili aplauzom.

Vučić se zahvalio i šefu Etihada Džejmsu Hoganu, kao i šeiku Muhamedu bin Zajedu rekavši da bez te pomoći ne bi bilo ni opstanka ni napretka JAT-a i Er Srbije.

Direktor kompanije Dane Kondić naveo je da je ta kompanija na pravom putu i da svi parametri ukazuju da će ova godina biti završena profitom.

Predsednik Nadozornog odbora kompanije Siniša Mali, ocenio je da Er Srbija bitna za ekonomski i turistički razvoj Srbije, a kako je najavio, tome bi trebalo da doprinesu i linije za Toronto i Njujork, čije otvaranje je palnirano za 2016. godinu.

Mali je podsetio da je Er Srbija od firme na ivici bankrota za samo godinu dana prerasla u onu koja može da se svrsta u red najboljih avio kompanija.

Avio-kompanija Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Predstavnici "Etihad ervejza" i Vlade Srbije su 1. avgusta 2013. potpisali ugovor o strateškom partnerstvu o formiranju nove nacionalne avio-kompanije Srbije kao naslednika Jat ervejza.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Avioprevoznik za ponos: „Er Srbija“ obeležila prvu godišnjicu!

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014

Nacionalni avio prevoznik Er Srbija obeležio je večeras prvu godinu postojanja, kao profitablna kompanija..  . Premijer Srbije Aleksandar Vučić večeras je na obeležavanju prve godine rada nacionalnog prevoznika Er Srbija čestitao zaposlenima u toj firmi godišnjicu i naveo da ta kompanija danas...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.