Vozom u Crnu Goru putovalo 40.000 turista

Izvor: S media, 16.Jul.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozom u Crnu Goru putovalo 40.000 turista



"Železnice Srbije" saopštile su danas da su od početka letnje sezone prevezle oko 45.000 putnika i više od 2.000 automobila na medjunarodnim destinacijama, a najviše do crnogorskog primorja.


Od početka juna vozom do Bara putovalo je oko 40.000 turista iz Srbije, a trećina je kupila jeftinije promotivne karte.

Voz do Splita, koji saobraća jednom nedeljno, prevezao je oko 600 putnika, a u vozovima koji idu do Bugarske i Grčk >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << e bilo je oko 2.000 domaćih turista, navodi se u saopštenju.

Ovog leta najmanje je interesovanje za putovanje do Turske, zbog prekida železničkog saobraćaja na delu turskih železnica.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Španija izdala obveznice za tri milijarde evra

"Honda" otvara fabriku hibridnih vozila

Trgovinski deficit Srbije smanjen za 38,7 odsto

GM garantuje osam godina za baterije "Ševroleta"

Folksvagen gradi novu fabriku u Kini

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vozom do mora 45 hiljada putnika

Izvor: Studio B, 16.Jul.2010

Železnice Srbije saopštile su da su od početka juna na međunarodnim destinacijama prevezle oko 45 hiljada putnika i više od 2.000 automobila i da ovog leta, kao i ranijih godina, najveće interesovanje vlada za crnogorsko primorje...Samo od početka juna, do Bara je prodato oko 40 hiljada karata,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.