Vladi ponudjene opcije o uvozu mleka

Izvor: Beta, 20.Okt.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladi ponudjene opcije o uvozu mleka

SUBOTICA, 20. oktobra 2010. (Beta) - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je u sredu u Subotici da je vladi ponudjeno nekoliko opcija za uvoz mleka.

"Mi smo nekoliko opcija kao ministarstvo i Republička direkcija za robne rezerve ponudili vladi na odlučivanje vezano za uvoz mleka. Odluka još nije doneta", kazao je on novinarima nakon otvaranja novog prodajnog objekta Metro Keš end keri.

"Ako i usvojimo odluku o uvozu mleka napominjem da je reč o kratkoročnom rešenju i da je osnovni cilj da se prazni rafovi napune", rekao je Milosavljević.

Milosavljević je kazao da na rafovima u subotičkom Metrou ima mleka domaćih ali i stranih proizvodjača. "Trgovci su očigledno već počeli da uvoze mleko. Ovde sam primetio mleko dva nemačka i jednog italijanskog proizvodjača. Uvezeno mleko je nešto skuplje od domaćeg i to je privremeno rešenje", kazao je ministar trgovine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladi ponuđene opcije o uvozu mleka

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2010

SUBOTICA, 20. oktobra 2010. (Beta) - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je u sredu u Subotici da je vladi ponuđeno nekoliko opcija za uvoz mleka. "Mi smo nekoliko opcija kao ministarstvo i Republička direkcija za robne rezerve ponudili vladi na odlučivanje vezano za uvoz...

Nastavak na NaDlanu.com...

Milosavljević: Vladi ponuđene opcije o uvozu mleka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2010

SUBOTICA -..Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je danas u Subotici da je vladi ponuđeno nekoliko opcija za uvoz mleka..."Mi smo nekoliko opcija kao ministarstvo i Republička direkcija za robne rezerve ponudili vladi na odlučivanje vezano za uvoz mleka. Odluka još nije doneta",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Otvoren novi "Metro" u Subotici

Izvor: YU-Build.rs, 21.Okt.2010, 14:49

U Subotici je juče otvoren distributivni centar kompanije "Metro keš end keri", u kome će posao naći 180 radnika. Svečanosti otvaranja novog veleprodajnog objekta prisustvovali su ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić,...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.