Izvor: EMportal, 26.Jun.2009, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Srbija neće ući u NATO (VIDEO)

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Domu Skupštine Srbije da za vreme njegovog mandata Srbija sigurno neće ući u NATO i kritikovao izjavu Vojislava Koštunice, predsednika opozicione Demokratske stranke Srbije, o ulasku Bosne i Hercegovine u NATO i referendumu u Republici Srpskoj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Koštuničin prijedlog - miješanje u unutrašnje stvari BiH

Izvor: Cafe.ba, 26.Jun.2009

Predsjednik Srbije Boris Tadić smatra da je za međunarodni status Srbije veoma opasan prijedlog predsjednika Demokratske stranke Srbije /DSS/ Vojislava Koštunice da se o ulasku BiH u NATO odlučuje organizovanjem referenduma u Republici Srpskoj /RS/.

Nastavak na Cafe.ba...

Izvesni razgovori SNS sa koalicijom SPS-PUPS-JS

Izvor: Kurir, 26.Jun.2009

BEOGRAD, 26. juna (Tanjug) - Konstituisanje vlasti u Zemuni i Voždovcu, prema najavama iz SNS, zavisiće od ishoda razgovora sa koalicijom SPS-PUPS-JS koji bi trebalo da počnu u ponedeljak, pošto SRS ne pristaje na saradnju sa naprednjacima, a iz vladajuće koalicije poručuju da formiranje novih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.