Tadić, Cvetković, Dinkić i uprava Fijata u Grošnici

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić, Cvetković, Dinkić i uprava Fijata u Grošnici

KRAGUJEVAC - Predsednik Srbije Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, lider URS i bivši viceprimer Mlađan Dinkić, kao i menadžment Fijata posetili su danas slobodnu zonu Grošnica u Kragujevcu, u kojoj proizvođači komponenti za Fijat automobile Srbija grade pogone.

Radove u zoni Grošnica su, uz državni vrh i Dinkića, koji je učestvovao u pregovorima o dolasku Fijata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kragujevac, obišli i direktor za poslovni razvoj Fijat Krajslera i generalni direktor Iveka Alfredo Altavila i generalni direktor FAS-a Antonio Chezare Ferara.

Posle posete Grošnici, Tadiću, Cvetkoviću i Dinkiću će u FAS-u biti predstavljna proizvedena probna serija novog modela Fijata, čiji je radni naziv L-zero.

Kako su ranije najavili čelnici FAS-a, novi model biće premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi, u martu 2012. godine.

Serijska proizvodnja novog modela očekuje se u drugoj polovini naredne godine.

Povezane vesti: Dinkić: Ne odlučuje Cvetković nego Tadić Tadić: Dijalogom Beograda i Prištine do rešenja
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Mlađan Dinkić,   Fiat,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TADIĆ I CVETKOVIĆ POSETILI GROŠNICU

Izvor: Kurir, 13.Dec.2011

Predsednik Srbije i premijer posetili slobodnu zonu u kojoj proizvođači komponenti za fabriku "Fijat automobili Srbija" grade proizvodne pogone..KRAGUJEVAC - Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Mirko Cvetković posetili su slobodnu zonu Grošnica u Kragujevcu, u kojoj proizvođači komponenti...

Nastavak na Kurir...

Tadić i Cvetković u Kragujevcu

Izvor: RTS, 13.Dec.2011

Proizvodnja automobila u Kragujevcu, zajedno sa kooperantskim firmama, ozdraviće srpsku privredu, izjavio predsednik Srbije u Kragujevcu. Tadiću i Cvetkoviću predstavljena probna serija novog modela "fijata", pod nazivom "el zero".

Nastavak na RTS...

Tadić: Samo timski mogu da se rešavaju problemi

Izvor: Danas, 13.Dec.2011

Predsednik i premijer Srbije Boris Tadić i Mirko Cvetković, bivši ministar ekonomije, lider URS Mlađan Dinkić, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, generalni menadžer kompanije Fijat automobili Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferara, član Upravnog odbora u FAS-u ispred Vlade Srbije Aleksandar...

Nastavak na Danas...

Altavila: Fijat san Borisa Tadića

Izvor: B92, 13.Dec.2011

Kragujevac -- Ne postoji šansa da nova ekonomska kriza u evrozoni ugrozi realizaciju Fijatove investicije u Srbiji, kaže Alfredo Altavila...Direktor za poslovni razvoj Fijat-Krajslera i generalni direktor Iveka kaže da je "sada projekat u zamahu i u procesu smo završetka investicije od 940 miliona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.