Subotica se predstavila na sajmu u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2010, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica se predstavila na sajmu u Minhenu

MINHEN -

Na najvećem svetskom sajmu investicija i nekretnina - EXPO REAL 2010. koji je danas počeo u Minhenu, među izlagačima na nacionalnom štandu Srbije je i grad Subotica.

Na poznatoj manifestaciji, gde se predstavlja 1.500 učesnika iz 34 zemlje, Subotica je ponudila investitorima lokacije za braunfild i grinfild investicije, a pre svega potencijale koje nude privredno-tehnološki parkovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Park "Palić".

Delegacija grada Subotice, koju predvodi gradonačelnik Saša Vučinić, učestvovaće tokom trodnevnog sajma i na mnogobrojnim međunarodnim konferencijama, od kojih je jedna posvećena investicionim potencijalima Srbije.

Sajam je danas posetio i ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić. On je prisustvovao otvaranju nacionalnog štanda Srbije, na kojem projekte predstavlja 12 izlagača.

Održavanje sajma se poklapa sa obeležavanjem 40 godina srpsko-bavarske međudržavne komisije.

Drugog dana sajma, na investicionoj konferenciji koju organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije - SIEPA, Dulić će govoriti na temu trenutnog stanja u Srbiji u oblasti građevine, investicija i nekretnina, kao i o Zakonu o podsticanju građevinske industrije u uslovima ekonomske krize.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske firme na sajmu nekretnina i investicija u Minhenu

Izvor: Economy.rs, 04.Okt.2010

U Minhenu danas počinje dvodnevni Sajam nekretnina i investicija "Ekspo real 2010" (Expo), na kojem će Srbiju predstavljati 12 izlagača.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.