Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2012, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan rast cijena akcija

NJUJORK, Na svjetskim su berzama cijene akcija prošle sedmice snažno porasle, jer su ulagače ohrabrile odlučne mjere Evropske centralne banke za suzbijanje dužničke krize u evrozoni. Na Wall Streetu je ...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Wall Street čeka FED i njemački sud

Izvor: Capital.ba, 10.Sep.2012, 10:31

NJUJORK, Nakon prošlonedjeljnih odlučnih mjera Evropske centralne banke za suzbijanje dužničke krize, na Wall Streetu će ove nedjelje u fokusu ulagača biti američki Fed i njemački ustavni sud, čije bi ..

Nastavak na Capital.ba...

Na azijskim berzama jutros padaju cijene akcija

Izvor: Capital.ba, 11.Sep.2012, 10:54

TOKIO, Na azijskim su berzama cijene akcija jutros pale jer su ulagači oprezni uoči presude njemačkog ustavnog suda o evropskom stabilizacionom fondu, sjednice čelnika američkog Feda, kao i ministara finansija ..

Nastavak na Capital.ba...

Azijske berze: Ulagači optimistični, akcije rastu

Izvor: Capital.ba, 12.Sep.2012, 10:43

TOKIO, Na azijskim su berzama cijene akcija jutros porasle jer su ulagači optimistični uoči presude njemačkog ustavnog suda o evropskom stabilizacionom fondu, a nadaju se i dodatnom labavljenju monetarne politike ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.