Skandal u kompaniji Olimpus

Izvor: S media, 09.Jan.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u kompaniji Olimpus

Ova kompanija je tužila je oko dvadeset bivših i sadašnjih direktora zbog prikrivanja gubitaka od 1,35 milijardi evra, javila je danas japanska štampa.

Yahoo dobio novog direktora

Pad komunizma u Kini 2012.?

BiH pred kolapsom

U tužbama se pominju bivši predsednik kompanije Cujioši Kikukava i njegov naslednik Šuiči Takajama, navodi dnevnik Jomiuru šinbun pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se na izvore upoznate s tim slučajem.

Japanski mediji ranije su javili da će Takajama podneti ostavku ovog meseca posle rezultata interne istrage u kojoj se on navodi kao jedan od odgovornih za finansijsku prevaru.

Olimpus će tražiti odštetu od preko 1,2 milijardi dolara od sadašnjih i bivših direktora zbog toga što su prikrivali gubitke više od deset godina.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u kompaniji Olimpus

Izvor: Capital.ba, 09.Jan.2012

TOKIO, Japanska grupa koja proizvodi fotoaparate Olimpus upletena je u veliki finansijski skandal. Ova kompanija je tužila oko dvadeset bivših i sadašnjih direktora zbog prikrivanja gubitaka od 1,35 milijardi evra, ..

Nastavak na Capital.ba...

Olimpus tuži direktore za prevaru

Izvor: B92, 09.Jan.2012

Tokio -- Japanska grupa koja proizvodi fotoaparate Olimpus tužila je oko dvadeset bivših i sadašnjih direktora zbog prikrivanja gubitaka od 1,35 milijardi evra...U tužbama se pominju bivši predsednik kompanije Cujioši Kikukava i njegov naslednik Šuiči Takajama, navodi dnevnik Jomiuru šinbun...Japanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.