Rusi beže, strah o odlascima se povećava

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi beže, strah o odlascima se povećava

Moskva -- Ruska VTB banka razmišlja o preseljenju svog evropskog sedišta za investiciono bankarstvo iz Londona, nakon odluke Velike Britanije da izadje iz EU.

"Preseljenje iz Londona ili naš ostanak će zavisiti od razvoja situacije povezane sa Bregzitom. Zbog Bregzita, VTB će prilagoditi svoje aktivnosti u Londonu, ali ne namerava da zatvori tamošnje poslovanje", navodi se u saopštenju ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << banke, a prenosi agencija Frans pres.

Britanska premijerka Tereza Mej je nedavno izjavila da će do marta 2017. godine pokrenuti dvogodišnji proces izlaska Velike Britanije iz EU, podseća agencija Frans pres, dodajući da je junska odluka Britanije o napuštanju EU probudila bojazan od masovnog odlaska finansijskih institucija iz britanske prestonice.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rusi beže, strah o odlascima se povećava

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2016

Ruska VTB banka razmišlja o preseljenju svog evropskog sedišta za investiciono bankarstvo iz Londona, nakon odluke Velike Britanije da izadje iz EU...- Preseljenje iz Londona ili naš ostanak će zavisiti od razvoja situacije povezane sa Bregzitom. Zbog Bregzita, VTB će prilagoditi svoje aktivnosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.