PREMIJER NASTAVLJA POSETU INDIJI: Vučić danas na svečanom otvaranju Mumbajske berze

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER NASTAVLJA POSETU INDIJI: Vučić danas na svečanom otvaranju Mumbajske berze

Unapređenje ekonomskih veza dveju zemalja

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, u nastavku posete Indiji, danas će prisustvovati svečanom otvaranju Mumbajske berze.

Tokom posete, koja je počela juče, Vučić je u Gandinagaru razgovorao sa indijskom premijerom Narendrom Modijem o bilateralnim odnosima i unapredjenju saradnje u oblasti prehrambrene proizvodnje, poljoprivrede, farmacije, vojne industrije, turizma i informacionih tehnologija.

Vučić je takodje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << indijskom premijeru zahvalio na principijelnom stavu koji Indija ima po pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Srpski premijer je učestovao na Gobalnom samitu "Vibrant Gudžarat", jednom od najznačajnijih godišnjih političko-ekonomskih skupova u Indiji, koji okuplja šefove država i vlada, privrednike, naučnike i druge stručnjake, a posetu Indiji završava 13. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer Srbije otvorio Mumbajsku berzu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 08:13

Premijer Srbije Aleksandar Vučić Je danas, u nastavku posete Indiji,  otvorio Mumbajsku berzu ističući da je to velika čast za Srbiju, kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene...On je, nakon obilaska Berze, istakao da je veoma počastvovan i zahvalan, posebno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.