Novim korisnicima „Opena“ popust od 10 odsto

Izvor: Capital.ba, 06.Feb.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novim korisnicima „Opena“ popust od 10 odsto

BANJALUKA, Novi korisnici paketa „Open“ kompanije „M:tel“ u februaru i oni koji uključe jednu ili više novih usluga u svoj postojeći „Open“ paket ostvariće popust od 10 odsto na mjesečnu pretplatu za odabrani paket u naredna 24 mjeseca. Postojeći korisnici kojima je istekao ugovor, ili koji žele da spoje postojeće usluge u novi „Open“ paket mogu i da iskoriste popust od 10 odsto na mjesečnu pretplatu za 12 mjeseci, saopšteno je iz kompanije „M:tel“. Odabirom nekog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << „Open“ paketa korisnici na jednom mjestu dobijaju objedinjene usluge kompanije „M:tel“, još više bonusa, te mnoge pogodnosti i popuste u okviru „Open“ akcija „M:tel-a“, a mogu i birati između više od 140 digitalnih kanala. Ukoliko se korisnici odlučuju za jedan od „Open kvadro“ paketa, mogu ih upotpuniti i pametnim telefonima po cijeni od jedne KM. Više detalja o ovoj i ostalim ponudama kompanije „M:tel“ dostupno je na stranici www.mtel.ba ili na besplatnom korisničkom servisu na broju 0800 50 005.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživajte uz m:tel Open i ostvarite 10% popusta na pretplatu i do 24 mjeseca

Izvor: Capital.ba, 07.Feb.2015, 08:31

BANJALUKA, Kompanija m:tel je i tokom februara pripremila odlične pogodnosti za korisnike Open usluge, te vam pruža priliku da uštedite na pretplati za period i do dvije godine. Oni koji postanu korisnici Open paketa, ili uključe jednu ili više novih usluga u svoj postojeći Open paket, ostvariće...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.