Novaković u posjeti sjedištu Energetske zajednice u Beču

Izvor: Capital.ba, 05.Dec.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković u posjeti sjedištu Energetske zajednice u Beču

SARAJEVO, Predsjedavajući Komisije za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Momčilo Novaković posjetiće danas i sutra sjedište Energetske zajednice u Beču, gdje će razgovarati sa generalnim sekretarom te zajednice Janezom Kopačem i njegovim saradnicima. Iz Parlamentarne skupštine BiH saopšteno je da je posjeta austrijskoj energetskoj agenciji planirana u okviru aktivnosti koje predstavljaju dio projekta čiji je cilj jačanje javnog dijaloga u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << energetske efikasnosti i razumijevanja direktiva i obaveza BiH prema EU i Energetskoj zajednici. Posjetu zajednički organizuju Škola za političke studije Savjeta Evrope u BiH i NJemačko društvo za međunarodnu saradnju u BiH.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Delegacija Računskog suda Beča danas u posjeti Banjaluci

Izvor: Capital.ba, 05.Dec.2016

BANJALUKA, Delegacija Računskog suda grada-pokrajine Beč doputovaće danas u Banjaluku u dvodnevnu radnu posjetu Glavnoj službi za reviziju javnog sektora Republike Srpske. Prijem delegacije iz Beča u prostorijama Glavne službe za reviziju planiran je u 13.30 časova, a predviđene su i izjave za...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.