Izvor: Capital.ba, 29.Mar.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nisan” uskoro nastavlja proizvodnju

NJUJORK, Japanska kompanija za proizvodnju automobila 'Nisan' očekuje da će u narednim sedmicama nastaviti potpunu proizvodnju, saopštio je danas Tošijuki Šiga, drugi čovjek u kompaniji, u intervjuu za američki finansijski dnevnik 'Vol strit džurnal'. 'Naši napori za oporavak napreduju mnogo brže od očekivanog. Suviše je rano da se tačno precizira kada će proizvodnja biti potpuno uspostavljena,...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nissan uskoro nastavlja proizvodnju

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Mar.2011

PARIZ - Japanska kompanija za proizvodnju automobila Nissan očekuje da će u narednim tjednima nastaviti potpunu proizvodnju, rekao je u utorak Toshijuki Shiga, drugi čovjek u kompaniji, u intervjuu za Wall Street Journal.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.