Lažni Konzumovi bonovi u BiH

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Jan.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni Konzumovi bonovi u BiH

SARAJEVO - Posljednjih dana u BiH su se pojavili lažni Konzumovi bonovi.

Konzum BiH se tim povodom obratio javnosti.

"Konzum BiH obavještava cijenjene kupce i javnost širom Bosne i Hercegovine da se pojavila lažna web stranica putem koje se posjetiteljima nude kuponi za nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti novčanu nagradu u Konzumu.

Naglašavamo da pomenuta web stranica nema veze s Konzumom BiH i molimo građane da ne učestvuju u ovom anketiranju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />
Mi kao kompanija imamo oficijelnu web stranicu konzum.co.ba te Facebook stranicu facebook.com/KonzumBosnaiHercegovina zahvaljujući kojima imamo uspješnu komunikaciju s našim vjernim kupcima", navodi se u saopćenju.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Lažni Konzumovi kuponi u BiH

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Jan.2017

SARAJEVO – Poslednjih dana u BiH su se pojavili lažni Konzumovi bonovi..Konzum BiH se tim povodom obratio javnosti...„Konzum BiH obaveštava cenjene kupce i javnost širom Bosne i Hercegovine da se pojavila lažna web stranica putem koje se posetiocima nude kuponi za nagradnu igru u kojoj imate...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.