Još bez ogromnih gužvi na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još bez ogromnih gužvi na Batrovcima

Na Graničnom prelazu Batrovci s početkom turističke sezone, počinju i duža zadržavanja za putnička vozila. I dok čekanja na izlasku iz Srbije za sada nema, na ulazu u zemlju čeka se oko sat vremena.

Na GP Batrovci, prvog julskog vikenda pojačan je intenzitet saobraćaja s obzirom da je počela turistička sezona.

Putnici koji koriste najfrekventniji granički prelaz u Srbiji već su naviknuti na zadržavanja tokom letnje sezone.

U sklopu priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za put opremaju se i strpljenjem i na vreme informišu o čekanjima na granici.

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci na ulasku u Srbiji čekaju u proseku sat vremena.

Na izlasku iz zemlje nema dužih čekanja, a zadržavanja su oko petnaest minuta. Nadležne službe spremno su dočekale prvi talas turista koji dolazi ili tranzitira kroz Srbiju.

I dok putnička vozila na ulasku u zemlji čekaju oko 60 minuta, na GP Batrovci za autobuski i teretni saobraćaj nema čekanja ni na ulasku ni na izlasku iz zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Na granicama se čeka do sat i po, pojačan saobraćaj

Izvor: Blic, 01.Jul.2017

U Srbiji je pojačan saobraćaj, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Batrovcima na ulazu u zemlju čeka se oko sat vremena...Isto je i na Horgošu, dok se na Bačkim Vinogradima čeka oko sat i po vremena. Na Gradini putnička vozila čekaju oko 45 minuta, dok je pojačan saobraćaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.