Haos na Horgošu, čeka se više od četiri sata

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na Horgošu, čeka se više od četiri sata

Na graničnom prelazu Reske-Horgoš na izlazu iz Mađarske velike su gužve i automobili čekaju više od četiri sata, javlja RTS

Kako navode, kolone u Mađarskoj su duge više kilometara, pa je za izlazak iz zemlje potrebno tri sata. Na ulazak u Srbiju čeka se još sat vremena, tako da svi putnici koji prelaze granicu, odnosno ulaze u Srbiju, čekaju više od četiri sata.

Izveštač RTS-a javlja da se na graničnom prelazu Preševo čega desetak minuta, a na Gradini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko pola sata, koliko se čeka i na grčko-makedonskoj granici. Na Batrovcima nema dužeg zadržavanja.

Iako su mađarski pogranični organi otvorili svih devet izlaznih traka, kilometarska kolona vozila se ne smanjuje, javlja dopisnik RTS-a.

Više desetina autobusa takođe čeka nekoliko sati na izlaz iz Mađarske. Policija usmerava vozila na manje frekventne prelaze poput Tompe-Kelebije, gde nema gužvi.

Osim toga, na graničnim prelazima "Bogorodica" i "Dojran" na ulazak iz Makedonije u Grčku se čeka oko jedan sat, objavio je Auto-moto savez Makedonije. Kako se navodi, osim na ta dva granična prelaza, na drugim nema dužih zadržavanja na ulazu i izlazu iz Makedonije.

Očekuje se pojačan saobraćaj na putu koji preko Mađarske i Hrvatske vodi ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori, saopštio je ranije AMSS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budite strpljivi: Na graničnom prelazu Horgoš čeka se više od četiri sata

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2017

Na graničnom prelazu Reske-Horgoš, na izlazu iz Mađarske i ulazu u Srbiju velike su gužve, javlja RTS. ..Kolone u Mađarskoj su duge više kilometara, pa je za izlazak iz zemlje potrebno tri sata...Na ulazak u Srbiju čeka se još sat vremena, tako da svi putnici koji prelaze granicu, odnosno ulaze...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.