Grčke televizije duguju 40 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 03.Apr.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčke televizije duguju 40 miliona evra

ATINA, Grčke televizije treba da izmire 40 miliona evra starih poreskih obaveza, saopštila je Vlada u Atini. Kabinet premijera Aleksisa Ciprasa zatražiće porez od dva procenta na promet televizija, koji nije plaćan od 2011. godine, javili su grčki mediji. Televizijske kompanije smatraju da ne treba da plaćaju bilo kakve poreze, budući da su političke partije imale gotovo besplatnu reklamu, zahvaljujući zakonu iz 2002. godine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Grčke televizije duguju za porez 40 miliona evra

Izvor: Blic, 03.Apr.2015

Grčke televizijske stanice treba da izmire 40 miliona evra starih poreskih obaveza, saopštila je Vlada u Atini...Kabinet premijera Aleksisa Ciprasa zatražiće da se namiri porez od dva procenta na promet televizija, koji nije plaćan od 2011. godine, javili su grčki mediji...Televizijske kompanije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.