Dekan zaposlio celu familiju

Izvor: S media, 04.Okt.2011, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekan zaposlio celu familiju

Ukoliko ste rođak dekana možete sa osnovnom školom da radite kao referent za doktorske studije. Više ništa nije neverovatno.

Prema saznanjima Blica, profesor Milan Višnjić, dekan niškog Medicinskog fakulteta zaposlio je ukupno devet članova svoje porodice, od kojih deo nije kvalifikovan za radno mesto u toj instituciji.

Niš: "Vind džet“ odleteo sa parama

Paunović: Pripremamo se za novi talas krize

Dekan Višnjić: Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biram koga ću da primim

Dekan Višnjić je, iako za to ne postoji zakonski osnov, već pet mandata prvi čovek Medicinskog fakulteta. Među prvima dekan je zaposlio sina na mesto docenta na predmetu socijalna medicina iako nije reizabran na mesto asistenta a što je neophodno po statutu.

Sinovljeva supruga, odnosno dekanova snaja, inače je diplomirala književnost, ali na Medicinskom fakultetu radi kao lektor srpskog jezika.

Višnjić je zaposlio i ćerku koja je matematičar, a na fakultetu koji obučava buduće lekare ona je asistent na informatici. Posao je dobio i ćerkin suprug - zet koji radi na Klinici za neurologiju, a asistent je na predmetu patofiziologija. Prema navodima, on na oba radna mesta prima platu.

Trnovit put od čistačice do magistra

Ko vuče napred, a ko pozira

Prija - majka zeta, dobila je posao sekretarice dekana.

Tu nije kraj. Dekan je hleb obezbedio i članovima šire familije-sestra od tetke sa zvanjem mašinskog presera je sekretar Katedre za internu medicinu, a druga sestra od tetke sa osnovnom školom je referent za doktorske studije.

Na mestu načelnika finansija Medicinskog fakulteta bio je i dekanov brat od strica.

(S media foto:Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.