Balon hotel - čista petica (FOTO)

Izvor: S media, 06.Okt.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balon hotel - čista petica (FOTO)

Nedaleko od Pariza, za romantike i ljubitelje prirode napravljen je balon-hotel.

Umesto u klasične, zidane sobe, gosti se smeštaju u balone napravljene od reciklirane plastike. Prozirne sa jedne strane, nesvakidašnje sobe pružaju predivan pogled na nebo i okolnu prirodu.

Let balonom u svemir (VIDEO)

Jedan potpuno originalan hotel, koji turistima pruža mogućnost da uživaju u prirodi i spavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pod sjajem zvezda, napravljen je nedaleko od Grada svetlosti.

Prekrasna Palata Versaće (FOTO)

Reč je o takozvanom balon-hotelu čiji je idejni tvorac francuski dizajner Pjer Stefan Dima, a osnovna načela na kojima je baziran jesu minimalno energije, najmanje materijala, maksimalna udobnost i interakcija s okolinom.

Otvoren najveći evropski šoping centar (VIDEO)

„Mislim da je većina nas sanjala o ovako nečemu. Ovde možete na pravi način da doživite zalazak i izlazak sunca, ali i da kroz prozor sobe, uslovno rečeno, vidite Mlečni put", objasnio je dizajner.

Ukoliko žele, gosti mogu naručiti šampanjac, a i pustiti muziku koju vole.

A kako izgleda indijski voz sa 5 zvezdica koji je nadmašio mnoge sjajne hotele pogledajte OVDE.

(RTS)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Balon hotel – čista petica

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2011, 10:23

PARIZ, Nedaleko od Pariza, za romantike i ljubitelje prirode napravljen je balon-hotel. Umjesto u klasične, zidane sobe, gosti se smještaju u balone napravljene od reciklirane plastike. Prozirne sa jedne strane, nesvakidašnje sobe pružaju predivan pogled na nebo i okolnu prirodu. Jedan potpuno originalan...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.