Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri

Izvor: Kurir, 28.Jun.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri

ČAČAK - Za predsednika Srpskog pokreta Dveri danas su delegati pokreta iz cele Srbije, na skupu u Čačku, izabrali Boška Obradovića, jednog od osnivača Dveri i člana dosadašnjeg Starešinstva Pokreta Dveri.

Obradovićeva prva aktivnost će biti da na Vidovdan poseti Kosovo i Metohiju zajedno sa Sandom Rašković Ivić, predsednicom Demokratske stranke Srbije.

"Dveri usmeravaju sve svoje snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ka formiranju modernog srpskog političkog pokreta za 21. vek, koji će doneti omasovljenje članstva, uključivanje još većeg broja časnih i stručnih ljudi u najviše organe Pokreta i odlučne organizacione korake u pravcu priprema za nastupajuće izbore na svim nivoima", navodi se u saopštenju Pokreta.

Kako se navodi u saopštenju, Obradović i Rašković Ivić će predvoditi delegaciju Patriotskog bloka - Dveri, DSS i grupe istaknutih srpskih intelektualaca, koja će na Vidovdan prisustvovati velikom srpskom narodnom saborovanju na Gazimestanu, na Kosovu i Metohiji "kao neotuđivom delu srpske duše, istorije, kulture i državnosti".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Boško Obradović izabran za predsednika pokreta Dveri

Izvor: NTV.rs, 28.Jun.2015

ČAČAK- Za predsednika Srpskog pokreta Dveri večeras je izabran Boško Obradović, član dosadašnjeg Starešinstva te organizacije.. Kako su saopštile Dveri, večeras je u Čačku održan Vidovdanski sabor tog pokreta, a prva aktivnost novog predsednika Dveri biće poseta Kosovu i Metohiji na Vidovdan.. Obradović...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.