Tadić poručio - Srbija stabilna

Izvor: S media, 08.Okt.2010, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić poručio - Srbija stabilna

Pripadnici Vojske Srbije uspešno su danas, na poligonu "Pasuljanske livade" kraj Ćuprije, izveli vežbu "Združeni poduhvat 2010.", potvrdjujući ocenu predsednika države Borisa Tadića da je profesionalizacija vojske podigla kvalitet oružanih snaga i da je Srbija stabilna i bezbedna zemlja.

Tadić je, po završetnu vežbe, ocenio da je Srbija bezbedna i stabilna zemlja uprkos izazovima terorizma i organizovanog kriminala.

On je ukazao da je osnova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za stabilnost i bezbednost zemlje veoma dobra saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane.

Tadić je podsetio da će, upkros profesionalizaciji vojske, svi oni koji žele da služ evojni rok i ubuduće to moći da čine, "te da će civilna kontrola vojske biti očuvana, kao i veza izmedju naroda i vojske", rekao je Tadić.

On je dodao da će država i u budućnosti nastaviti da oprema VS i podiže standard njenih pripadnika.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Združeni poduhvat 2010

Izvor: RTS, 08.Okt.2010

Srbija je stabilna i bezbedna država, uprkos izazovima terorizma i organizovanog kriminala, rekao predsednik Tadić, posle vojne vežbe "Združeni poduhvat 2010". Profesionalizacija vojske podigla kvalitet oružanih snaga, dodao Tadić...Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je profesionalizacija...

Nastavak na RTS...

Tadić, Šutanovac i Dačić danas na Pasuljanskim livadama

Izvor: Blic, 08.Okt.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić prisustvovaće danas vežbi "Združeni poduhvat 2010" na poligonu "Pasuljanske livade" kod Ćuprije. ..Na poligonu "Pasuljanske livade"...

Nastavak na Blic...

Državni vrh na vojnoj vežbi kod Ćuprije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2010

ĆUPRIJA -..Pripadnici Vojske Srbije danas su na poligonu "Pasuljanske livade" kraj Ćuprije počeli sa izvođenjem druge faze vežbe "Združeni poduhvat 2010." kojoj prisustvuje državni i vojni vrh...Vežbi, koju izvodi više od 800 pripadnike Vojske Srbije (VS), prisustvuju predsednik Srbije Boris...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vežba 800 vojnika "Združeni poduhvat 2010"

Izvor: Mondo, 08.Okt.2010

Oko 800 profesionalnih vojnika Vojske Srbije danas su na poligionu "Pasuljanske livade" izveli vežbu "Združeni poduhvat 2010". Tadić: Srbija je stabilna i bezbedna zemlja. Šutanovac: Novi imidž Vojske Srbije.

Nastavak na Mondo...

Vežba 1.000 vojnika "Združeni poduhvat 2010"

Izvor: Mondo, 08.Okt.2010

Oko 800 profesionalnih vojnika Vojske Srbije i 200 regruta na poligionu "Pasuljanske livade" izveli vežbu "Združeni poduhvat 2010". Tadić: Srbija je stabilna i bezbedna zemlja. Šutanovac: Novi imidž Vojske Srbije. Dačić: Odlična saradnja vojske i policije.

Nastavak na Mondo...

Počela vežba na Pasuljanskim livadama

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2010, 07:12

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić prisustvovaće vojnoj vežbi "Združeni poduhvat 2010" koja se održava na poligonu Pasuljarske livade kod Ćuprije...Na poligonu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.