Japan ukinuo vize građanima Srbije

Izvor: Blic, 27.Apr.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan ukinuo vize građanima Srbije

Od 1. maja 2011. građanima Srbije neće biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana. Ova promena, kako ističu u Ambasadi Japana, odnosi se samo na građane koji imaju biometrijski pasoš.

"Od 1. maja državljani Republike Srbije koji putuju u Japan radi turizma, poslovnog putovanja, posete rođacima ili poznanicima, ili učešća na sportskim takmičenjima bez posebnog honorara, mogu boraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Japanu do 90 dana bez vize", kaže se u saopštenju Ambasade Japana.

Građani koji imaju plavi pasoš, bez obzira da li se radi o kratkom boravku u Japanu do 90 dana i bez plaćenog honorara, i dalje treba da pribave odgovarajuću vizu.

"Povodom prirodne katastrofe koja je pogodila Japan, primili smo mnogobrojne reči podrške, saosećanja i ponude raznih vrsta pomoći. Zahvaljujući vašoj podršci, Japan je sigurnim koracima počeo da se obnavlja. Uvek ćete biti dobrodošli u Japan", piše u saopštenju ambasade Japana.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 1. maja bez viza za Japan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2011

TOKIO -..Ambasada Japana u Beogradu saopštila je danas da će od 1. maja ove godine biti ukinute vize za kratak boravak, do 90 dana, za državljane Srbije...Od 1. maja državljani Srbije koji putuju u Japan turistički, poslovno, da posete rođake ili poznanike ili učestvuju na sportskim takmičenjima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Japan ukida vize gradjanima Srbije

Izvor: Beta, 27.Apr.2011

BEOGRAD, 27. aprila 2011. (Beta) - Gradjani Srbije će od 1. maja moći bez viza da putuju u Japan, a ova odluka se odnosi na kraći boravak i gradjane koji poseduju biometrijske pasoše, saopštila je u sredu ambasada te zemlje u Beogradu...Gradjani Srbije koji u Japan putuju turistički, poslovno,...

Nastavak na Beta...

U Japan bez viza

Izvor: S media, 27.Apr.2011

Gradjani Srbije će od 1. maja moći bez viza da putuju u Japan, a ova odluka se odnosi na kraći boravak i gradjane koji poseduju biometrijske pasoše, saopštila je ambasada te zemlje u Beogradu. ..Gradjani Srbije koji u Japan putuju turistički, poslovno, u posetu rodjacima ili prijateljima ili učestvuju...

Nastavak na S media...

Japan ukinuo vize Srbiji

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2011

Od 1. maja 2011. građanima Srbije neće biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana. Ova promena, kako ističu u Ambasadi Japana, odnosi se samo na građane koji imaju biometrijski pasoš.

Nastavak na Radio 021...

Japan ukinuo vize građanima Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2011, 11:09

Od 1. maja 2011. građanima Srbije neće biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana. Ova promena, kako ističu u Ambasadi Japana, odnosi se samo na građane koji imaju biometrijski pasoš..."Od 1. maja državljani Republike Srbije koji putuju u Japan radi turizma, poslovnog putovanja,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.