Izvor: Glas javnosti, 25.Jan.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić traži ostavku ministra zdravlja

ZRENJANIN - Vladan Batić, predsednik DHSS, izjavio je danas u Zrenjaninu da ministar zdravlja Tomica Milosavljević treba da podnese ostavku posle svega što se dešavalo u vezi sa nabavkom vakcine za novi grip i vakcinacije. Batić je na konferenciji za novinare rekao da su zbog kašnjenja i raspisivanja tendera, određivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << posrednika u nabavci vakcinacije za tri miliona pacijenata i slabog odziva na vakcinaciju bačeni milioni i da je to samo "kap koja je prelila prepunu čašu" u oblasti zdravstva.

Batić je dodao da je Ministarstvo zdravlja, osim nabavke vakcine za grip, odgovorno i za aferu direktora osumnjičenih za korupciju, kao i za požar u bolnici u centru Beograda.

Koliko bi osoba bilo spaseno da se nije islo na vakcinaciju? Ili koliko bi se jos razbolelo da se nije islo na vakcinaciju. Razmislite koje vam pitanje zvuci logicnije...
Pogledaj vesti o: Vladan Batić,   Tomica Milosavljević podneo ostavku,   Grip,   Vakcinacija

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batić: Ministar zdravlja da podnese ostavku

Izvor: Mondo, 25.Jan.2010

Lider DHSS smatra da su "bačeni" milioni na "slučaj svinjski grip".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.