Adrija grupa: Kurir nije iznosio optužbe na račun premijera

Izvor: RTS, 30.Nov.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrija grupa: Kurir nije iznosio optužbe na račun premijera


Povodom navoda koje je gostujući u Dnevniku RTS-a u 19.30 izneo ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasila se "Adrija medija grupa", navodeći da je Kurir u svom današnjem izdanju objavio krivičnu prijavu Aleksandra Kornica, bivšeg direktora Kurira, protiv osumnjičenih Damira Dragića i Dragana J. Vučićevića, a ne protiv premijera Srbije, kako to ministar Stefanović navodi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJSKO ZASTRAŠIVANJE: Stefanović pred novinarima s policajcima u fantomkama!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Ministar unutrašnjih poslova predstavnike medija dočekao sa specijalcima naoružanim automatskim puškama, dok iz SNS najavljuju miting protiv „rušenja premijera“...BEOGRAD - Vlast u Srbiji ne preza ni od čega s ciljem da zastraši građane i medije. Tako se juče ministar unutrašnjih poslova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.