Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pens: Tramp je spreman da predloži sveži pristup odnosima sa Rusijom

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp je spreman da predloži novi pogled na rusko-američke odnose, izjavio je izabrani potpredsednik SAD Majk Pens za televizijski kanal CBS.
Američke obaveštajne službe za hakerske napade optužile lično Putina
„Izabrani predsednik je čovek koji je spreman da predloži svež pristup užasnim odnosima koji danas postoje između Sjedinjenih Država i Rusije, čovek koji je barem otvoren za poboljšanje odnosa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Vladimirom Putinom i Rusijom”, izjavio je Pens.
Prema njegovim rečima, poboljšanje odnosa sa Moskvom će biti od koristi interesima obeju zemalja.
Osim toga, Pens je odlučno demantovao informacije o tome da je Trampov tim navodno održavao kontakt sa „ruskim hakerima” koje specijalne službe SAD optužuju za pokušaj mešanja u izbore za američkog predsednika.
CIA, NSA i FBI su 6. januara objavile zajednički izveštaj posvećen „mešanju Rusije” u nedavne predsedničke izbore u SAD, ali su odbili da predstave bilo kakve dokaze.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.