Prva konferencija u organizaciji Japanskog poslovnog kluba u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Dec.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva konferencija u organizaciji Japanskog poslovnog kluba u Srbiji

BEOGRAD - Japanski poslovni klub u Srbiji će organizovati sutra u Beogradu prvu konferenciju koju će pozdravnim govorom otvoriti potpredsednik Vlade i Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.


Na konferenciji koja će početi u 12 časova u hotelu „Hajat Ridžensi“, zvaničnicima državnih organa, predstavnicima japanskih kompanija koje posluju u Srbiji, poslovnim ljudima iz privatnog sektora i drugih interesnih grupa će se obratiti i ambasador Japana u Srbiji Masafumi Kuroki.

Uvodni govor održaće predsednik JPK Goran Pekez, koji će ukazati na iskustva japanskih kompanija koje već posluju u Srbiji i mogućnosti...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Rusija će odobriti bescarinski uvoz sira

Izvor: Beta, 09.Dec.2014, 15:11

BEOGRAD, 9. decembra 2014. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da će Rusija sasvim sigurno odobriti bescarinski uvoz svih vrsta sira iz Srbije...Ljajić je novinarima rekao da je Srbija tražila od Rusije da se na listu proizvoda na koje se ne plaća carina...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.