Prozivke iz Podgorice pokvarile odnose DS-a i DPS-a

Izvor: Politika, 25.Nov.2011, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivke iz Podgorice pokvarile odnose DS-a i DPS-a

U crnogorskoj vlasti postoji stalan strah od svega što dolazi iz Srbije i od svakoga ko je na vlasti u Beogradu, kaže Đorđe Vukadinović

Vlast u Podgorici ni jedanaest godina od demokratskih promena u Srbiji ne odustaje od optužbi na račun vlasti u Beogradu. Identične kritike koje su tokom devedesetih godina prošlog veka stizale na račun Slobodana Miloševića o velikosrpskom hegemonizmu danas se upućuju na adresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Borisa Tadića, ali i njegovih koalicionih partnera, pre svega Socijalističke partije Srbije. Istovremeno, u Demokratskoj partiji socijalista Mila Đukanovića imaju samo reči hvale za Srpsku naprednu stranku i Tomislava Nikolića, jer nema nameru da se meša u unutrašnje stvari Crne Gore.

.............................................

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju od 26. novembra. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje cele „Politike“ kliknite OVDE.

J. Cerovina

objavljeno: 26.11.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.