Jovanović:Srbija je dosta plaćala političke gluposti Tadića

Izvor: Press, 12.Dec.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović:Srbija je dosta plaćala političke gluposti Tadića

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović, izjavio je večeras u Jagodini da je Srbija dosta "plaćala političke gluposti Borisa Tadića".
"Tadić mora da shvati da to nije nepristojno reći, već to može dovesti do njegovog

otrežnjenja", rekao je Jovanović, koji je prisustovao izbornoj Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << te partije u Jagodini.

Vodio je zemlju osam godina zalagao se za "i Kosovo i Evropa, bio predsednik i premijer i ministar i sudija i tužilac i urednik. Sve je bio i na kraju je ostavio Srbije na ruševinama i zato ne oseća nikavu odgovornost", istakao je Jovanović.

On je odgovoran za to kakvu je zemlji iza sebe ostavio, dodao je Jovanović.

"Južni tok je njegova politička zaostavština, njegova i Koštuničina. Koštunica je žrtvovao energetsku bezbednost Srbije, predajući našu energetiku Rusiji u zamenu za Kosovo, niko ne bi mogao da zadrži Kosovo, dok je Tadić u izbornoj kampanji potpisivao sve što mu se stavi na sto računajući da će ostati na vlasti. Zato sad plaćamo 500 evra 1.000 kubika gasa, nemamo svoju nacinalnu naftnu kompaniju, nemamo svoje bušotine", dodao je Jovanović.

Podržavao sam Tadića kada je zasluživao, kritikovao dobronamerno kada je imalo smisla, rekao je on.

"Sve što se desilo sa Južnim tokom ove godine, on je mogao da vidi u izjavamo koje smo mi davali pre pet šest godina, njega to nije interesovalo i sada bi da bude oslobođen svake vrste odgovornosti", rekao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Jagodina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jovanović: Tadić ostavio Srbiju na ruševinama

Izvor: RTS, 12.Dec.2014

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović kaže da je Srbija dosta plaćala političke gluposti Borisa Tadića. Ostavio je Srbiju na ruševinama i zato ne oseća nikakvu odgovornost, kaže Jovanović...Boris Tadić mora da shvati da to nije nepristojno reći, već to može dovesti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.