Završeni „Dani zanimanja“

Izvor: MC Bor, 10.Apr.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni „Dani zanimanja“

Bor, 10. april
Autor: M.P.
Protekla dva dana, mentorska škola OŠ „Dušan Radović“ za profesionalnu orijentaciju, bila je domaćin manifestacije „Dani zanimanja“. Sedmaci i osmaci borskih osnovnih škola, OŠ „Petar Radovanović“ iz Zlota i „Đura Jakšić“ iz Krivelja mogli su da upoznaju stručnjake različitih profesija i tako se lakše opredele za nastavak školovanja i budući poziv. Gosti su bili lekar, advokat, inženjer, poljoprivrednici, PTT kontrolor, vozač bagera na kopu, sportski trener, direktor škole, turistički radnik, savetnik pri zapošljavanju, režiser, veterinar i dr. Učenici su bili veoma zainteresovani i postavljali mnogobrojna pitanja.
Projekat profesionalne orijentacije sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.