TF Bor: Odsek za inženjerski menadžment od sada i na Fejsbuku

Izvor: Bor030.net, 17.Feb.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TF Bor: Odsek za inženjerski menadžment od sada i na Fejsbuku

Odsek za inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru od sada će sve svoje pratioce obaveštavati i putem novoformirane zvanične Fejsbuk stranice. Tom prilikom sa katedre za menadžment pozivaju sve bivše i sadašnje studente, ali i saradnike i prijatelje odseka da se pridruže i učestvuju u radu.

Pored oficijalnog veb sajta, Odsek za inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru, prateći moderan način komuniciranja, nedavno je formirao i svoju prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Fejsbuk stranicu, s ciljem uspostavljanja bolje interakcije sa studentima, partnerima sa drugih fakulteta i univerziteta, ali i svima onima koje zanimaju rad i uspesi ove katedre.

Ukoliko ste zainteresovani i želite da budete informisani o događajima sa ovog departmana borskog fakulteta, stranicu možete pronaći ispod.

LINK: https://www.facebook.com/University-of-Belgrade-Technical-Faculty-in-Bor-Management-Department-251979425211415/
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.