Pobeda košarkašica Bora protiv Topličanina 89:35

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda košarkašica Bora protiv Topličanina 89:35

25.septembar.Bor
Tekst i foto: S.Ranđelović
Košarkašice Bora savladale su u prijateljskoj utakmici ekipu Topličanin 2012 iz Prokuplja rezultatom 89:35. Utakmica je odigrana u okviru priprema za predstojeću sezonu u kojoj će Boranke igrati u drugoj ženskoj ligi -jug. Ekipa Bora u novu sezonu ulazi sa ambicijama da osvoji prvo mesto i izbori povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << u društvo najboljih timova srpske ženske košarke.
Trener Aleksić je u ovoj utakmici pružio šansu i onim igračicama koje u dosadašnjim pripremnim utakmicama nisu imale veliku minutažu i može se reći da su neke od njih opravdale ukazano poverenje. Najefikasnija je bila Jelena Vučković sa 20 poena (6 trojki), a dvocifren učinak imale su i Tamara Golubović (13 poena)  i iskusna Tamara Spasić (12). Kod gošći je jedina sa dvocifrenim učinkom bila Ignjatović sa 13 poena.
Takmičenje u drugoj ženskoj ligi počinje 15.oktobra, a žreb je hteo da se u prvom kolu ponovo sastanu baš ova dva protivnika. U drugom kolu Bor će takođe biti domaćin, a snage će odmerirti sa ekipom Palanka 2012 iz Smederevske Palanke.
Za ekipu ŽKK Bora nastupile su: Stamenković Kristina 9, Vučković Danijela 7, Bekan Tamara, Golubović Tamara 13, Spasić Tamara 12, Vučković Jelena 20, Prvulović Jelena 2, Milićević Ivana 8, Živić Magdalena 7, Piljević Aleksandra 9, Krstić Tamara 2, Stanujkić Ana. Trener: Dejan Aleksić i Miloš Nejkov.
Za Topličanin 2012 igrale su: M.Kocić 8, B.Mikić 5, T.Kocić 7, J.Stojanović, A.Okičić 2, A.Nikolić, A.Cicmilović, N.Radović, N.Ignjatović 13. Trener: Zoran Lukić.
Utakmicu su sudile borske sudije Sara Mijaković i Dušan Bogdanović.
 
 
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK BOR RTB – KK Mladost Zaječar 88:80

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2016

25.septembar.Bor. Tekst i foto: S.Ranđelović. Košarkaši Bora pripremaju se za nastup u drugoj regionalnoj ligi – istok sa znatno jačim sastavom nego što je to bilo u prethodnoj sezoni. Trenerima Paunoviću i Milojeviću na raspolaganju su, sem mladih borskih igrača koji su se kalili u prvom...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.