“Dani zanimanja” za osnovce

Izvor: MC Bor, 09.Apr.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dani zanimanja” za osnovce

Bor, 9. april
Autor: M.P.
Šta radi i kako se postaje ortoped, advokat, režiser, inženjer, PTT kontrolor, veterinar, saznali su učenici 7. i 8. razreda na manifestaciji “Dani zanimanja”, u sklopu projekta Profesionalna orijentacija.
- “Dani zanimanja“održavaju se u školi „Dušan Radović“, gde se deca upoznaju sa različitim profesijama i zanimanjima. Zbog teškoća da obiđemo sva preduzeća i ustanove mi smo u našu školu doveli eksperte u svom poslu, tako učenici mogu da ih pitaju sve što ih interesuje i lakše se opredele za budući poziv i nastavak školovanja- izjavila je Nataša Ranđelović, direktor škole i regionalni koordinator za profesionalnu orijentaciju.
- Ja sam već treći put gost ovih realnih susreta i profesionalne orijentacije dece u školama i veoma sam prijatno iznenađen njihovim aktivnim učestovanjem. Oni postavljaju toliko različita i lepa pitanja da je zaista zadovoljstvo biti deo ovog projekta, rekao nam je advokat Nenad Jovanović.
„Dani zanimanja“ se nastavljaju danas, gostuju predstavnici više različitih zanimanja.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.