Izvor: Bor030.net, 05.Dec.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor i dalje bez dovoljne količine pijaće vode

Snebdevanje pijaćom vodom u opštini Bor još uvek nije normalizovano. Vodu nemaju potrošači u MZ “Napredak” (Bor 2), naselju GHI, MZ “Metalurg”, Novom gradskom centru, MZ “Sloga”, ulicama Zeleni bulevar, Moše Pijade, Nikole Pašića, pogoni RTB-a, zatim u selima Slatina i Brestovac, naselju Savača i u Brestovačkoj banji.

FOTO: ebranicevo.com

Goran Topalović, direktor borskog Vodovoda izjavio je da su ekipe na terenu i da se situacija menja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << sata u sat. Prema njegovim rečima, iz Javnog preduzeća “Štampa, radio i film” dobijen je agregat, koji će biti postavljen na izvorište Mrljiš kod Boljevca, kako bi se osposobila bar polovina kapaciteta vodosistema “Bogovina” prema Boru.

Takođe, ekipe borske elektrodistribucije još uvek rade na otklanjanju kvara na dalekovodu prema selu Zlot, kao i prema Boljevcu. Ovi radnici još od sinoć pokušavaju da uspostave redovno snabdevanje električnom energijom. Takođe i dalje su bez struje Boljevac i okolna sela u toj opštini.

Nadležni će blagovremeno obaveštavati građane o razvoju situacije na terenu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Bez vode sva gradska i prigradska naselja osim Bolničkog naselja

Izvor: Bor030.net, 05.Dec.2014

Potrošači u svim gradskim i prigradskim naseljima, osim u Bolničkom naselju danas su bez vode.  Restrikcije su uvedene zbog velikih preoblema sa snabdevanjem električnom energijom...I dalje su suve česme žitelja MZ “Napredak” (Bor 2), naselja GHI, MZ “Metalurg”, Novog gradskog centra,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.