UKLONJENI NELEGALNI PRODAVCI SA PIJACA

Izvor: Kurir, 02.Mar.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLONJENI NELEGALNI PRODAVCI SA PIJACA

BEOGRAD - Mobilni timovi JKP "Gradske pijace" i pored loših vremenskih uslova, tokom prethodne nedelje, kontrolisali su okolinu pijace "Banjica". Tom prilikom uklonjeni su svi nelegalni prodavci i montažne tezge.

Kontrola je nastavljena i na sledećim pijacama: "Blok 44", TC "Novi Beograd", "Skadarlija" i "Dušanovac". Napisane su dve potvrde za oduzimanje robe, a na pijacama "Zemun", "Palilula", "Zvezdara" i "Braće Jerković" nisu zatečeni nelegalni prodavci.

Mobilni timovi sastavljeni su od republičke tržišne i gradske komunalne inspekcije, pripadnika brigade policije i zaposlenih u "Gradskim pijacama".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontrola nelegalnih prodavaca na pijacama

Izvor: Blic, 02.Mar.2011

Mobilni timovi JKP „Grаdske pijаce“ i pored loših vremenskih uslovа, tokom prethodne nedelje izvršili su kontrolu u okolini pijаce „Bаnjicа“...Tom prilikom uklonjeni su svi nelegаlni prodаvci i montаžne tezge...Kontrolа je nаstаvljenа i nа pijаcаmа: „Blok 44", TC „Novi...

Nastavak na Blic...

Inspekcija uklanjala nelegalne prodavce sa pijaca

Izvor: Glas javnosti, 03.Mar.2011, 08:14

BEOGRAD - Mobilni timovi JKP "Gradske pijace" i pored loših vremenskih uslova, tokom prethodne nedelje, kontrolisali su okolinu pijace "Banjica". Tom prilikom uklonjeni su svi nelegalni prodavci i montažne tezge...Kontrola je nastavljena i na sledećim pijacama: "Blok 44", TC "Novi Beograd", "Skadarlija"...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.