SNS organizovao dobrovoljno davanje krvi

Izvor: Studio B, 02.Avg.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS organizovao dobrovoljno davanje krvi

Nakon upozorenja Instituta za transfuziju krvi da su zbog godišnjih odmora, ali i nedavnih poplava rezerve krvi minimalne, gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je dobrovoljno davanje krvi.

Veliki broj članova i simpatizera stranke odazvao se pozivu, pa je u njihovim prostorijama prikupljno oko 150 jedinica krvi.

U Institutu kažu da su takve akcije neophodne da bi se prevazišao najkritičniji period do 15. avgusta, kada je tradicionalno manje davalaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
vtr krv sns

Uz podršku Skupštine grada i nadležnih institucija, posle pauze od dva meseca, transfuziološki autobus će od ponedeljka, 4. avgusta, raditi na novoj lokaciji, saopšteno je iz Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Crveni transfuziološki autobus biće postavljen na Studentskom trgu, a radiće svakog dana, osim nedeljom, od 9 do 19 časova.

Zaposleni u Institutu pozivaju Beograđane da nastave da daju krv na novoj lokaciji.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Transfuziološki autobus od ponedeljka na Studentskom trgu

Izvor: Blic, 02.Avg.2014

Uz podršku Skupštine grada i nadležnih institucija, posle pauze od dva meseca, transfuziološki autobus će od ponedeljka, 4. avgusta, raditi na novoj lokaciji, saopšteno je iz Instituta za transfuziju krvi Srbije...Crveni transfuziološki autobus biće postavljen na Studentskom trgu, a radiće svakog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.