Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Feb.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air Serbia: Do 2. marta jeftinije avio karte za Njujork

Air Serbia nastavlja sa odličnom promotivnom ponudom za Njujork do 2. marta. U okviru ove promocije, povratne avio karte za letove iz Beograda, sa aerodroma „Nikola Tesla“, do Njujorka i nazad mogu da se kupe po cenama od 399 EUR (ekonomska klasa) i 2.499 EUR (biznis klasa). U cene su uključene sve aerodromske takse ali ... The post Air Serbia: Do 2. marta jeftinije avio karte za Njujork appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jeftinije avio karte Air Serbia za Njujork od 399 EUR

Izvor: gDestinacija.com, 25.Feb.2016

Do 2. marta 2016. na popustu su povratne avio karte za letove Air Serbia Beograd – Njujork u mreži domaće avio kompanije Air Serbia. Ova promocija važi za direktne letove u ekonomskoj i biznis klasi od 23. i 30. juna i posle 16. avgusta 2016. godine. Avio karte mogu da se kupe preko kanala Gdestinacije:...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.