Razgovori HBO i Epla o video ponudi na vebu

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovori HBO i Epla o video ponudi na vebu

Američki TV kanal koji se plaća, HBO, pokrenuo je razgovore s Eplom o partnerstvu u pokretanju onlajn video ponude "HBO nau", objavio je veb portal IBT (International Busineš Times).

"HBO nau" bi trebalo da bude lansiran sledećeg meseca, u terminu u kom počinje emitovanje pete sezone popularne serije "Igra prestola", navodi ITB, citirajući izvore upoznate sa ovim pregovorima.

Nova usluga, koja će omogućiti gledanje HBO programa preko internet veze velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dometa, što znači bez potrebe plaćanja odredjenog paketa kablovske televizije, trebalo bi da košta 15 dolara (13,50 evra) mesečno, precizira se u članku.

"Znamo da naša nezavisna ponuda za direktno gledanje programa preko interneta (striming) izaziva velika očekivanja i kada budemo imali detalje koje ćemo moći da vam objavimo, to ćemo i učiniti", izjavio je jedan od portparola HBO.

Predstavnik Epla nije odgovorila na imejl IBT-a u kome je zatražen komentar povodom razgovora sa televizijom HBO.

Tajm Vorner, grupa koja poseduje HBO, objavila je u oktobru nameru da lansira "striming" uslugu da bi zadržala ili povratila korisnike koji pokušavaju da otkažu pretplatu na kablovsku televiziju, veoma skupu u SAD.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.