Izvor: Radio Dunav, 01.Sep.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐACI PRVACI U OPŠTINI APATIN DOBILI SAOBRAĆAJNE PAKETE

Crveni krst Apatin je sa svojim volonterima, a u saradnji sa predstavnicima Saveta za koordinaciju i bezbednost saobraćaja na putevima apatinske opštine, MUP-a RS – Policijske stanice u Apatinu, Auto-moto saveza Srbije  posetio  danas, 01.09.2014 Osnovnu školu “Žarko ZrenjaninApatin, i povodom početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << nove školske godine svim đacima prvacima  uručio liflete sa rasporedom časova, kao i saobraćajne pakete.
Cilj ove akcije je bezbednost dece u saobraćaju, promovisanje adekvatnog ponašanja svih učesnika u saobraćaju, što ima za cilj smanjenje broja povređenih i stradalih osoba u saobraćaju. Deci je predočen značaj bezbednosti u saobraćaju i na čega treba da obrate pažnju jer oni su najosetljiviji učesnici saobraćaja. Volonteri Crvenog krsta su takođe posetili i ostala naseljena mesta opštine Apatin i uručili deci liflete sa rasporedom časova.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.