Ćazimova bivša poručuje Ani Nikolić: Sedi kod kuće i heklaj!

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćazimova bivša poručuje Ani Nikolić: Sedi kod kuće i heklaj!

Manda Popović bivša devojka kontroverznog biznimena Ćazima Osmanija, poručila je suparnici Ani Nikolić da joj je najbolje da se bavi heklerajom.

Nakon što se Manda pojavila na crnogorskoj nedelji mode kao model kreatorke Suzane Perić, imala je veoma zanimljiv odgovor na pitanje da li će nositi i haljine Ane Nikolić koja se bavi kreiranjem rekla je:

-Neću, ja sam već napravila izbor svog kreatora. Pomenuta neka sedi kod kuće i hekla - rekla je Manda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za "Alo".

Podsećamo, Ana Nikolić i Manda Popović imali su letos u Crnoj Gori i fizički okršaj, kada je Crnogorka navodno napala pevačicu. Slučaj je imao epilog na sudu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manda poručila Ani Nikolić: “Neka sedi kod kuće i hekla”!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2014, 13:02

Manda Popović bivša devojka kontroverznog biznimena Ćazima Osmanija, poručila je suparnici Ani Nikolić da joj je najbolje da se bavi heklerajom. Nakon što se Manda pojavila na crnogorskoj nedelji mode kao model kreatorke Suzane Perić, imala je veoma zanimljiv odgovor na pitanje da li će nositi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.