Život u stanu od osam kvadrata

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život u stanu od osam kvadrata

Profesionalni organizator Felis Koen odlučila je da primeni sposobnosti koje njen posao zahteva i sebi sredi životni prostor u samo osam kvadrata

Stambeni prostor u Njujorku je već dugo problem: svi bi želeli da žive na Menhetnu, pa je svaki santimetar zlata vredan. Zato nije neobičan slučaj Felis Koen koja živi u stanu od samo osam kvadrata. Ova soba u koju je smešteno sve osim kuhinje njoj je dovoljna, a hvali de da joj povremeno svrate i prijatelji zbog veoma prijatne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << atmosfere.

Felis je po zanimanju profesionalni organizator, pa joj uređivanje ove "kutije šibica" nije predstavljao veliki problem. Krevet je stavila povrh ormana, ima prostora i za rad i za zabavu, kupatilo je dovoljno malo da joj kolena vire u sobu prilikom velike nužde, ali zato može da se pohvali da živi u jednom od najelitnijih delova Njujorka. Za svoje parče krova nad glavom plaća "tričavih" 700 dolara, što je povoljno sobzirom na to da u tom kraju stanari u proseku izdvoje oko 3.600 dolara za stanarinu.

Iskoristite svaki kutak male kuhinje

Providan nameštaj za mali stan

Energija drveta, metala, kamena

- Mislim da mnogo ljudi živi u velikom prostoru koji je neiskorišćen. Odrasla sam u stanu gde su dva ugradna ormara u mojoj sobi veličine mog sadašnjeg apartmana. Kada odem kod roditelja, zatvorim se u ormar samo da bih osetila kao da sam ponovo u Njujorku - kaže Felis.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.