Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u Celestial vilu (FOTO)

Smještena na zapadnom dijelu Djevičanskih ostrva, na litici sa dramatičnim pogledom, Celestial vila je nešto zaista posebno.

Veranda koja se proteže cijelom njenom širinom gostima želi dobrodošlicu u glavni dio kuće, koji sadrži glomaznu dnevnu sobu, modernu kuhinju i predivnu trpezariju.

Ovaj predivni posjed gleda na jednu od najljepših plaža ovog lokaliteta, nudeći predivni pogled na more i prostor od 3.10 hektara.

Sa pet spavaćih soba i pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kupatila, kao i u potpunosti opremljenom kuhinjom, ova fantastična kuća će za svakoga na svojstven način predstaviti raj.

Prostrani dnevni i trpezarski prostori Celestial Vile su više nego idealni za organizovanje društvenih okupljanja ili većih događaja, a gostima daju mogućnost uživanja u prefinjenom pogledu, dok u isto vrijeme cijene elegantni enterijer vile.

Čitav posjed dizajniran je sa pažnjom posvećenom detaljima na umu, sa unikatnom morski inspirisanom temom, koja će i vlasnike i goste dovesti u stanje besprjekornog mira.

Nakon zalaska sunca, divljenje palmama i drugim vrstama tropskih elemenata, svakako je najbolji način za provođenje jedne mirne večeri.

Naravno, tu je i očaravajući bazen, koji će vas omađijati svojim bajkovitim izgledom.

Pogledajte galeriju.

(NN/luxlife.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.