Zabavne činjenice o seksu

Izvor: OkRadio.rs, 23.Dec.2012, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavne činjenice o seksu

Ako i mislite da znate sve o seksu, ovih nekoliko činjenica sigurno će vas zabaviti i nasmejati. Uživajte i ne zaboravite da su neke od njih naučno dokazane, ma koliko čudno zvučale...     Svaki četvrti muškarac gasi svetlo za vreme seksa.     Nakon što pojedete celu čokoladu, sigurno više nećete želeti slatko, ali ćete zato imati ogromnu želju za seksom.     Prosečna dužina muškog penisa u erekciji je 15 centimetara.     Gotovo polovina muškarca smatra da je njihov penis previše mali, dok su njihove lepše polovine potpuno zadovoljne njime.     Usled apstinencije smanjuje se...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabavne činjenice o seksu

Izvor: medio.rs, 23.Dec.2012

Ako i mislite da znate sve o seksu, ovih nekoliko činjenica sigurno će vas zabaviti i nasmejati. Uživajte i ne zaboravite da su neke od njih naučno dokazane, ma koliko čudno zvučale..

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.