Vreli seks u vinogradu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreli seks u vinogradu

Primedbe mogu da budu i vrela predigra, pokazala je jedna od učesnica Showa "The Real Housewives of New Jersey", tako što je nakon primedbi koje joj je uputio njen muž, naterala ga da se vode ljubav.

Pre nego što su se poseksali pred kamerama showa, suprug učesnice reality showa 'The Real Housewives of New Jersey', Terese Guidice (40), primio je telefonski poziv usred rođendanske proslave. Javio se na telefon rečima: "Halo bebo" što je bilo dovoljno da kod njegove supruge izazove >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sumnju.Kada su se našli sami u vinogradu ona ga nije prekorila nego ga naterala da se poseksaju - Dolazi moja kuja od žene - rekao je Joe sugovorniku dok mu je Teresa prilazila. Uprkos tome Tereza mu je predložila svoj plan na šta je on odogovrio : Neću ovde da imam seks, idemo, što ti je?' Ipak nije uspeo da je spreči pa su se prepustili strastima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.