Val Kilmer se konačno oglasio

Izvor: B92, 01.Jan.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Val Kilmer se konačno oglasio

Prijatelji Vala Kilmera nedavno su izrazili zabrinutost da li će zvezda doživeti kraj januara, a glumac je juče proslavio 57. rođendan.

Tom prilikom se prvi put nakon godinu dana oglasio na Twitteru i pokazao kako izgleda.

Radar online, Daily Mail, Mirror i mnogi drugi portali pisali su da se zvezda "Top Gana" i "Betmana" bori za život i da rak grla napreduje.

Kilmer to nikad nije potvrdio, ali ni demantovao, već se povukao iz javnosti i sa društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreža. Trenutno se bavi umetnošću, a nedavno je imao i izložbu apstraktnih slika u San Hozeu.

Fanovi su mu za rođendan poželeli zdravlje i sreću, a on je objavio fotografiju na kojoj nosi naočare za sunce.

Priče o njegovom lošem zdravstvenom stanju počele su da kruže krajem prošle godine, kada je viđen kako izlazi iz bolnice s aparatom za disanje oko vrata, a nagađanja da je vidno smršao pokazala su se tačnim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.