Uginuo mali magarac Mile

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 16:59

Uginuo mali magarac Mile

Mali magarac Mile uginuo je nakon borbe sa nizom zdravstvenih problema.

Tužnu vest objavilo je Udruženje ZooPlanet iz Niša na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

"S tugom i teškim srcem želimo da vas obavestimo da je naše drago malo magare Mile izgubilo bitku. Njegova priča je bila puna izazova od samog rođenja pre nego što je stigao u naše prihvatilište. Izložen ozbiljnoj povredi bukvalno sa mesec dana starosti, suočio se sa nizom zdravstvenih problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Iako smo mu pružili sve što smo mogli, njegov slab organizam i iznemoglost, zajedno sa ozbiljnom povredom noge, nažalost su prevagnuli", napisali su iz Udruženja ZooPlanet Niš.

"Mile je bio izuzetno voljen u Zoo Kutku, i njegovo prisustvo će nam nedostajati. Hvala vam svima koji ste pomagali, pružali podršku i ljubav našem Mileu tokom njegovog boravka kod nas. Neka Mile počiva u miru, a mi ćemo se truditi da nastavimo njegovu borbu i da nastavimo da pružamo ljubav i negu drugim zbrinutim životinjama kojima je to potrebno", istakli su u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.