Top 10 letnjih jela

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 letnjih jela

Svako godišnje doba donosi svoje ukuse. Specijaliteti u kojima uživamo u decembru sada bi nas odveli do drage nam Nade Macure. Zato samo lagano:

10. SladoledNe moraš imati 5 godina da bi se radovao sladoledu, čak šta više u redovima za sladoled su obično ona "malo" starija deca od +25. Mi ti predlažemo onaj u kornetu na točenje. Ima dovoljno kalorija da te drži sitim bar neko vreme. Možeš i da ga napraviš ti: Top pet recepata za sladoled9. ČorbicaZnamo, znamo, topla čorba >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a 100 stepeni je... ali posle kad ona "odradi" svoje biće vam super.Evo top tri predloga:Čorbe koje će vas rashladiti ili Supa od jagoda 8. Grilovano povrće ali i ponekada pljeskavicaKada padne mrak, okupite društvo i grilujte. To ima i psihološki efekat, osim punjenja stomaka. Kupite piće, pustite muziku i roštiljada! 7. Zelena SalataIma li nešto lepše od pune činije sveže zelene salate? Možete staviti i spanać i zelenu papriku i uživancija!6. Piletina Kada temperature "udaraju u crveno", najbolje je jesti svetlu hranu.Grilovana ili pržena, pečena ali obavezno hladna! Da bude sočnija, prelijte je nekim dresingom.5. Brusketi.Ovi mali ukusni zalogaji uvek dobro dođu. Evo jednog recepta:Brusketi sa paradajzom i pršutom4. Sveže voćePrivilegija leta je da uvek ima svežeg voća. Zato voće u kropicu i na piknik sa prijateljima.3. Vašarska hrana Šećerna vuna, Pečene ušećerene jabuke..pa sezona vašara je.. 2. Pečeni kukuruz Super letnji obrok.Verujte nam na reč1. Smoothie od jagoda i bananePrava energetska bomba. Evo kako se pravi:Smoothie od jagoda i banane

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.